Geboorte

Leuk geboortekaartje tweeling nodig?

1439385123.4119 Je kent iemand die een tweeling verwacht of die net bevallen is van een tweeling? hebben ze al een geboortekaartje tweeling uitgekozen of nemen ze een aparte kaartje? Ikzelf ben namelijk een fan van het uitzoeken naar een geschikt cadeau ervan. Met een geboortekaartje presenteer je als het ware het cadeautje wat je gekregen hebt! Bij een tweeling mag je dit als een dubbele cadeau beschouwen, niks is mooier namelijk als het krijgen van kinderen! Ik vind het dan ook echt prachtig wanneer er een tweeling geboren is om daar ook een leuk geboortekaartje voor te zoeken. Een vriend van mij is namelijk voor 2 weken geleden vader geworden van een tweeling en ik heb de eer gekregen om een geboortekaartje uit te zoeken voor hun!1423053462.4378

Hoe gaaf is het zoeken voor iemand anders?

Ik moet eerlijk toegeven dat het zoeken naar een geboortekaartje tweeling lastiger is als dat ik verwacht had. Je dient er rekening mee te houden dat je allebei op 1 kaartje hoor te krijgen! Achteraf gezien moet ik eerlijk zeggen dat het erg gemakkelijk verliep. Op de website van kissgeboortekaartjes kan je namelijk alle geboortekaartjes krijgen in wat je vinden kan. Uitgebreid assortiment aan kaartjes waar ik jou kan garanderen dat dit een perfect cadeau is!1421492544.9035