Kettingzaag
Wonen

Het aanschaffen van een kettingzaag

Wie van plan is takken, heggen of zelfs dikke bomen te zagen, die doet nooit te vergeefs een beroep op een kettingzaag, een van de sterkste zagen die we kennen. Er zijn uitvoeringen waarmee ook gesnoeid kan worden, voor de meer fijne werkzaamheden gebruikt u echter toch liever een heggenschaar. Fixami.be biedt een groot assortiment kettingzagen in verschillende prijsklassen.

Bij de keuze voor de juiste kettingzaag spelen een aantal zaken een belangrijke rol. Zo is de zwaardlengte- uitgedrukt in millimeters of centimeters- erg belangrijk en onderscheid je de zaag door verschillende wattages, leveromvang en uiteraard merk. In de collectie van Fixami.be worden bekende merken als Makita, Stihl, Einhell, Bosch en Ryobi gevoerd, maar is ook voldoende plaats voor de wat kleinere merken, overigens ook van prima kwaliteit.

Denk aan de Veiligheidsaspecten

Veiligheid speelt een voorname rol bij het gebruik van de kettingzaag. Producenten moeten aan tal van veiligheidsaspecten voldoen waarvan de terugslagrem wellicht de meest bekende is. Veiligheid is en blijft echter altijd geboden als u de zaag gaat gebruiken. Dit geldt zeker voor de onervaren gebruiker. In het aanbod van Fixami.be vindt u complete sets kettingzagen, losse body’s en ook starterssets.

Fixami.be levert de beste zagen tegen de meest voordelige prijzen. Bovendien worden de producten altijd snel geleverd en wordt altijd garantie gegeven op de geleverde producten. Het deskundige team medewerkers adviseert u bovendien graag in de keuze voor de zaag die perfect bij u past. Meer weten, bel dan meteen met 02-5882671.