Schoenen

Helemaal blij met mijn Pertini damesschoenen

Nooit geweten dat ik zo blij kan zijn met mijn nieuwe Pertini damesschoenen. Deze heb ik via de site van Van Bommel online besteld, en ik moert zeggen dat ik daar zeker geen spijt van heb. Was al een tijd op zoek naar en nieuw paar schoenen, maar de schoenen die ik in de winkel heb gezien waren niets voor mij. Wel hadden ze een paar schoenen staan die ik wilde hebben, maar deze was helaas niet in mijn maat te verkrijgen. Omdat ik de schoenen online had gekocht, en ik dit nooit eerder had gedaan was ik wel een beetje huiverig of de schoenen wel zouden passen. Maar ik moet zeggen dat mijn twijfels onjuist waren, ik heb nog nooit zulke fijne schoenen gekocht als deze via internet. Meteen na de eerste keer dat ik deze schoenen had aangetrokken leek het wel of ik sloffen aan had, ze liepen zo fijn dat ik totaal geen last van mijn voeten kreeg, wat je meestal wel hebt na de aanschaf van een paar nieuwe schoenen. Mocht ik in de toekomst weer nieuwe schoenen nodig hebben dan weet ik wel waar ik deze ga kopen, in ieder geval niet in een winkel in de stad. TempImg